Strelecká neistota lídra

bytcan.sk - športové výsledkyFutbalisti FO Kinex Bytča vycestovali v rámci 12-teho kola IV: futbalovej ligy na ihrisko predposledného mužstva tabuľky – Skalitého. Žiaľ aj tu sa potvrdilo, že momentálne napriek výbornej forme mužstva a prevahe na ihrisku, chýba kúsok futbalového šťastia a strelecké kopačky. Prinášame Vám súhrn športových výsledkov reprezentantov nášho mesta.

Počas celého zápasu naši futbalisti na ihrisku jasne dominovali. Vytvorili si množstvo príležitostí a často sa dostávali do šancí. Len koncovka vyšla jednoducho na prázdno a nedokázali sme sa aj napriek jasnej prevahe presadiť. Domáci sa len veľmi málo dostávali do šancí a tak skončil polčas bez gólov.

Po zmene strán sa domáce mužstvo opäť dostalo pod tlak  a nakoniec sa konečne podarilo skórovať Hrtánkovi hlavou po rohovom kope. Len pár minút  po rozohrávke domácich nebezpečne vystrelil Čikota, domácemu brankárovi sa nepodarilo dokonale strelu pokryť a po následnej neúspešnej dorážke mohli futbalisti z Bytče vyhrávať už rozdielom dvoch gólov. A tak prišlo na staré známe „nedáš – dostaneš“ a v päť minút pred koncom sa podarilo dobre kopnutým priamym kopom domácim vyrovnať. Aj napriek záverečnému tlaku sa už našim futbalistom nepodarilo streliť víťazný gól. Pod remízu sa pripísalo aj  oslabenie nášho mužstva, keď po dvoch žltých dostal Šamaj červenú kartu a tak si zo Skalitého priviezli naši futbalisti aspoň jeden bod.

V tabuľke zostávajú aj naďalej na prvom mieste, päť bodov pred druhou Dolnou Tižinou. Práve futbalistov z Dolnej Tižiny privítajú naši futbalisti v poslednom kole jesennej časti, v nedeľu 30.10.2011 o 14.00hod. na Mestskom štadióne v Bytči. Príďte ich aj Vy podporiť svojimi hlasivkami !!

Zostava KINEX BYTČA: Chrúst – Kučavík, Trnovec, Kocian, Minárik, Čikota, Hrtánek (Stískala), Šustek, Špánik, Kahát (Čička), Šamaj.

Výsledky mládežníckych mužstiev:

  • III. liga starší dorast   ŠK Kremnička – FO Kinex Bytča 1 : 1
  • III. liga mladší dorast  ŠK Kremnička – FO Kinex Bytča 8 : 1
  • II. liga starší žiaci SEVER  FK Krásno – FO Kinex Bytča 1 : 4

Hádzaná

Naše hádzanárky mali cez víkend reprezentačnú pauzu. Cez víkend 29. a 30. októbra 2011 pokračujú súťaže dorasteniek a žien siedmým kolom. V aktuálne 7. kole a to presne v sobotu 29. októbra na domácej palubovke privítajú družstvá dorasteniek MHK Bytča družstvá rovesníčok z bratislavského ŠKP, ženy sa stretnú v podvečernom zápase s celkom žien z TJ Slovan Modra a žiačky sa stretnú v doobedňajších proti družstvám rovesníčok z HK Štart Trenčín.

 

7. KOLO –  29. 10. 2011 (Sobota) – BYTČA,  ŠH PREDMIER

  • o 09:30 hod. – MHK BYTČA – HK ŠTART TRENČÍN (Mladšie žiačky)
  • o 10:30 hod. – MHK BYTČA – HK ŠTART TRENČÍN (Staršie žiačky)
  • o 13:00 hod. – MHK BYTČA – ŠKP BRATISLAVA (1. liga MD)
  • o 15:00 hod. – MHK BYTČA – ŠKP BRATISLAVA (1. liga SD)
  • o 17:00 hod. – MHK BYTČA – TJ SLOVAN MODRA (1. liga ženy)

Zdroj: mhkbytca.sk

STOLNÝ TENIS

V sobotu odohrali aj stolní tenisti svoje zápasy. Krátky výsledkový servis:

  • KSST Žilina – 2. liga, muži  Valča A – Bytča A – 5:13
  • KSST Žilina – 2. liga, muži  Vrútky A – Bytča A – 5:13
  • OSST Žilina – 5. liga, muži  Nededza  A – Bytča B – 9:9
  • OSST Žilina – 6. liga, muži Čadca F – Bytča C – 7:11

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky