Jesenný majster

Bytčan - športové podujatiaFutbalisti FO Kinex Bytča potvrdili úlohu favorita 4-tej ligy a stali sa jesenným majstrom. Po trinástom kole, kedy doma len remizovali s druhou Dolnou Tižinou, zostávajú aj naďalej na prvom mieste tabuľky s päťbodovým nádskokom pred trojicou prenasledovateľov z Dolnej Tižiny, K. Lieskovca a Bytčice.

Na posledný domáci zápas nastúpili domáci hráči proti druhému mužstvu z tabuľky z Dolnej Tižiny. Od začiatku boli hnaný výbornou atmosférou domácich „ultras hools“ a na ihrisku to bolo vidieť. Domáci dominovali vo všetkých herných činnostiach, ale napriek prevahe nedokázali rozobrať disciplinovanú obranu hostí. Zápas jednoznačne poznamenal veľmi slabý výkon rozhodcu a jeho diskutabilne neuznaný gól  po dorážke Šusteka.

Domáci hrali pekný kombinačný futbal a vypracovali si mnoho šancí. Ale dobre organizovaná obrana hostí sa prejavila ako najväčšia prekážka a keďže sa na stranu hostí priklonilo aj šťastie zápas skončil nakoniec deľbou bodov. Domáci si zaslúžili jednoznačne zvíťaziť, ale žiaľ okrem povestného futbalového šťastia stál proti nim aj hlavný rozhodca Taraba. Napriek remíze stále zostávajú domáci futbalisti na prvom mieste v tabuľke a stali sa jesennými majstrami.

tešili a dobre pripravili Dolná Počas celého zápasu naši futbalisti na ihrisku jasne dominovali. Vytvorili si množstvo príležitostí a často sa dostávali do šancí. Len koncovka vyšla jednoducho na prázdno a nedokázali sme sa aj napriek jasnej prevahe presadiť. Domáci sa len veľmi málo dostávali do šancí a tak skončil polčas bez gólov.

Futbal v Bytči sa opäť vrátil tam, kde patrí – do pozornosti verejnosti. Veľmi pekná návšteva, približne 600 ľudí hovorí za svoje. A domáci „ultras hools“ so svojou pyro šou zahambia aj mnohých ligových fanúšikov. Dúfam, že našim futbalistom a fanúšikom vydrží forma aj v jarnej časti a nakoniec sa budeme tešiť z postupu do 3-tej ligy.

Zostava KINEX BYTČA: Chrúst – Kučavík, Trnovec, Kocian, Škultéty (Stískala), Minárik, Čikota, Hrtánek, Šustek, Špánik, Kahát (Čička).

Výsledky mládežníckych mužstiev:

  • III. liga starší dorast   FO Kinex Bytča – Badín 1:3
  • III. liga mladší dorast  FO Kinex Bytča – Badín  2:2
  • II. liga starší žiaci SEVER  FO Kinex Bytča – Oravská Jasenica 2:1

Hádzaná

Naše hádzanárky opäť potvrdili svoju výbornú formu a okrem mladších žiačok, ktoré prehrali o jediný bod potvrdili svoje úlohy favoritiek.

  • 1. liga ženy

 MHK Bytča – Modra  31:22 (15:9)

  • 1. liga staršie dorastenky

 MHK Bytča – ŠKP Bratislava  30:17 (15:7)

  • 1. liga mladšie dorastenky

MHK Bytča – ŠKP Bratislava  36:23 (20:11)

  • Staršie žiačky – Majstrovstvá ZA – TN kraja

MHK Bytča – Trenčín 18:16 (9:8)

  • Mladšie žiačky – Majstrovstvá  ZA – TN kraja

MHK Bytča – Trenčín  20:21 (11:11)

 


Zdroj: mhkbytca.sk

STOLNÝ TENIS

Stolní tenisti odohrali tiež svoje zápasy.

  • KSST Žilina – 2. liga, muži  Bytča A – SPST Dolný Kubín (stretnú sa 5.11.2011)
  • OSST Žilina – 5. liga, muži  Bytča B – Trnové A  18:0
  • OSST Žilina – 6. liga, muži  Bytča C –  Žilina Energoata G  8:10

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky