Stretnutie s Mikulášom

Stretnutie s MikulášomCentrum voľného času Bytča pripravilo pre deti Stretnutie s Mikulášom. Po kultúrnom programe príde na rad rozdávanie darčekov a nakoniec rozsvietenie stromčeka na Námestí SR. Lístky na predstavenie si môžete zakúpiť do 2.12.2011 v CVČ Bytča denne od 7.30 – 19.00 hod.

Stretnutie s Mikulášom sa uskutoční 5.12.2011 v Dome kultúry Bytča so začiatkom o 16.00 hod. Cena vstupenky na stretnutie je 5,- €. Keďže v cene lístka je aj Mikulášsky balíček, predstavenie bude prístupné len pre rodičov s deťmi, ktorí si lístky zakúpia.

Podľa slov riaditeľky CVČ Mgr. Márie Hlavoňovej sa môžu deti tešiť na bohatý kultúrny program. Privítanie detí je stanovené na 16.00 hod. a po privítaní vystúpia členovia krúžku Kvak pri CVČ, ktorí nacvičili divadelné predstavenie Medovníková chalúpka.

Po vystúpení príde na rad rozdávanie balíčkov. Mikuláš si samozrejme našiel čas aj na deti z Bytče a od 16.30 hod. bude robiť radosť aj vašim deťom. Keď sa na všetkých detských tvárach rozžiaria úsmevy príde na rad aj spoločné rozsvietenie vianočného stromčeka na námestí.  Je predpokladané na 17.15 hod.

 

Stretnutie s Mikulášom

 

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár