MsP Bytča informuje – 30.týždeň 2012

Udalosti v týždni od 23.07.2012 do 29.07.2012

Bytcan.sk- Mestská polícia informuje

Túlavé, či voľne sa pohybujúce psy, bežná situácia v mestách, či obciach. Tieto psy sa buď stratili svojim majiteľom, alebo ich niekto vyhodil. Dňa 24.07.2012 občan obce Hrabové oznámil hliadke mestskej polície, že sa v obci voľne pohybuje pes.

Po preverení oznamu príslušníci Mestskej polície Bytča vykonali odchyt voľne pohybujúceho sa psa a následne na to bol šetrením zistený majiteľ psa, ktorému bol jeho pes odovzdaný. Priestupok bol na mieste doriešený udelením blokovej pokuty.

odchytený pes

Dňa 24.07.2012 hliadka mestskej polície obdržala telefonický oznam od občana, ktorý uviedol, že na ulici Hollého niekto niečo spaľuje, z čoho mu ide dym do bytu. Po preverení oznamu bolo zistené, že v objekte Záhradníctva pracovníčka spaľuje konáre zo stromov a čečinu. Celý skutok bol riešený ako priestupok.

spaľovanie

Počas hliadkovania na území mesta bola hliadkou mestskej polície spozorovaná na ul. Thurzovej dňa 27.07.2012 ležiaca osoba. Na miesto bola ihneď hliadkou mestskej polície privolaná rýchla zdravotná pomoc. Do príchodu pracovníkov RZP, hliadka mestskej polície poskytla zranenému mužovi prvú pomoc. Rýchla zdravotná služba osobu odviezla na ošetrenie do nemocnice.

ranený muž

S príchodom prázdnin nastáva pre mnohých rodičov problém, ako zorganizovať voľný čas pre svoje deti. Nie každý má dostatok, aby zrealizoval zaujímavý program pre deti. S tým súvisí problém, kedy to dieťa, mladistvý zostáva na ulici alebo sa dostáva do nevhodnej spoločnosti. Práve v takejto spoločnosti môže prísť do kontaktu i s alkoholom. Na základe častého požívania alkoholu práve týmito maloletými, či mladistvými osobami bola príslušníkmi mestskej polície vykonaná akcia na požívanie alkoholických nápojov maloletými a neplnoletými osobami. Počas akcie bolo zaznamenaných viacero priestupkov.

preventívna akcia

preventívna akcia

Zdroj: www.bytca.sk

{jcomments on}

Zanechať prvý komentár