Petícia proti pivnej terase na sídlisku

Petícia terasaAko som avizoval, nesúhlasím s otvorením terasy na mestských pozemkoch pri pohostinstve Panelák. Rovnako nesúhlasím s tým, aby pri pohostinstve boli vyložené stoly, na ktorých sa čapuje alkohol. Preto som pripravil petíciu, ktorá žiada mestské zastupiteľstvo a primátora o nápravu.

Všetci, ktorí máte rovnaký názor, ako ja, podpíšte prosím Petíciu proti prenajatiu mestského pozemku na sídlisku v Bytči za účelom vytvorenia terasy pri krčme Panelák a zároveň za zabránenie neoprávneného záberu verejného priestranstva a čapovaniu alkoholických nápojov pred pohostinstvom Panelák

Petíciu podávame za Občianske združenie Za slušnejšiu Bytču pre všetkých, ktoré sme založili len pred nedávnom. O jeho cieľoch a aktivitách vás budeme vo veľmi krátkom čase informovať. V tejto chvíli len napíšem, že som bol zvolený za predsedu OZ a v najvyššom výkonnom orgáne – Rade združenia, sú okrem mňa aj Branislav Šušolík, Ing. Peter Bologa, MUDr. Vladimír Tvrdý a Ing. Miloš Greguš.

Petičný hárok si môžete vytlačiť tu. Po podpise ho prosím zaneste do Večierky Stanislava Struhala, ktorá sa nachádza hneď vedľa Pohostinstva Panelák. Ideálne, ak sa na jeden hárok podpíše viacero občanov. Len pripomínam, že petičné právo je od 16 rokov.

ZNENIE PETÍCIE

My, podpísaní obyvatelia mesta Bytča, žiadame Mestské zastupiteľstvo, aby zrušilo uznesenie o vyhlásení verejného obstarávania na prenájom pozemku na sídlisku v Bytči za účelom zriadenia letnej terasy pri pohostinstve Panelák. Zároveň žiadame primátora mesta a mestskú políciu, aby zabránili neoprávnenému záberu verejného priestranstva a podávaniu alkoholických nápojov pred pohostinstvom Panelák. Myslíme si totiž, že takéto zariadenie v obytnej zóne výrazným spôsobom zasiahne do výchovy detí, prispeje k rozvoju alkoholizmu v meste a bude rušiť obyvateľov sídliska a nočný pokoj.

STIAHNITE SI

 

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky