Slovenský superpohár 2013

Slovenský superpohár 2013 - Hliník nad VáhomV sobotu 12. októbra sa v Hliníku nad Váhom uskutoční megapodujatie pod názvom „Slovenský SuperPohár 2013„. Sú to neoficiálne majstrovstvá Slovenska v požiarnom útoku, ktorých sa môžu zúčastniť iba víťazi z regionálnych líg celého Slovenska, resp. Tí najlepší z najlepších. SSP´13 bude v poradí 7. ročníkom. V Hliníku nad Váhom sa koná po minuloročnom úspešnom organizovaní na výbornú, už po druhýkrát, čo je pre DHZ Hliník nad Váhom veľkou výzvou.

Viac o SSP sa dočítate na http://www.superpohar.sk.

V súčasnosti sú držiteľmi majstrovského titulu z roku 2012 v mužskej kategórii DHZ Podvysoká a v ženskej kategórii sú to DHZ Hliník nad Váhom – Ženy.

Majstrovskej hasičskej súťaže sa zúčastní, okrem víťazov z roku 2012 aj ďalších 63 najlepších družstiev. Môžeme povedať, že z Bytčianskeho regiónu máme skutočne silné zastúpenie. Reprezentovať nás budú účastníci a víťazi Severoslovenskej hasičskej ligy.

V mužskej kategórii hasiči z Malej Bytče, ktorý sa v lige umiestnili na vynikajúcom 2. mieste. Druhým družstvom budú organizátori podujatia, teda mužské družstvo z Hliníka nad Váhom.

V ženskej kategórii sa o víťazný titul budú uchádzať mladšie hasičky z Hliníka, ktoré sú známe ako Hliník nad Váhom – Dorky a hasičky zo Setechova. Postúpili ako víťazky 2. a 3. miesta Severoslovenskej hasičskej ligy. Tretím ženským družstvom, ktoré si víťazstvo Slovenského SuperPohára chce zopakovať, sú Hliník nad Váhom – Ženy. Do pripravovaného ročníka SSP´13 postúpili ako víťazky SSP´12, ale nemôžeme nespomenúť, že im patrí aj 1. miesto v SSHL 2013.

Všetci ste pozvaní!!

Videopozvánka: http://www.youtube.com/watch?v=SaMsyh4PDqk&feature=youtu.be
Udalosť na FB: https://www.facebook.com/events/683672061661653/?fref=ts

Hasiči z Hliníka nad Váhom, ktorý SSP´13 pripravujú už po druhýkrát, sa tešia na všetkých fanúšikov hasičského športu, ale aj iných zvedavcov zo širokého okolia. V areáli futbalového ihriska bude pre všetkých pripravené chutné občerstvenie, rôzne druhy nápojov, či iné maškrty.
Stačí len prísť!

SLOVENSKÝ SUPERPOHÁR V POŽIARNOM ÚTOKU 2013
12. OKTÓBRA O 9:00
NA FUTBALOM IHRISKU V HLINÍKU NAD VÁHOM

Pre tých, ktorí nebudú mať možnosť sa dostaviť, ale chceli by to všetko vidieť. Priamy prenos hasičskej megasúťaže „Slovenský SuperPohár 2013″ môžete sledovať na: http://www.firetv.cz/slovensky-superpohar/

Stovky pretekárov, desiatky tímov, jedna súťaž, dva pokusy. Ale len „JEDEN“ víťaz!! Boj najlepších z najlepších o majstrovský titul.

Slovenský superpohár 2013

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky