Mužské problémy môžu mať rôzne príčiny. A aj rôzne riešenia

Páni, „funguje“ vám všetko ako má? A tým myslíme aj za dverami vašej spálne pri intímnych chvíľach s partnerkou. Áno, len málokto si prizná, že má problémy v tejto oblasti, ale bez toho, aby ste vyšli s pravdou von, to nezmeníte.

Muzske problemy
Zdroj obrázku: Tavarius / Shutterstock.com

Bez dostatočného prekrvenia to nepôjde. Viete, ako sa lieči vaskulárna erektilná dysfunkcia?

Podobnými problémami trpí množstvo mužov aj keď sa to nezdá, pretože ako sme už spomenuli, málokto si to prizná. Vždy je prvoradé nájsť príčinu, aby potom mohlo prísť adekvátne a účinné riešenie v podobe vhodnej liečby erektilnej dysfunkcie.

Jedno z častých príčin erektilnej dysfunkcie je obmedzený prítok krvi, ktorý nie je dostatočne veľký na to, aby vyvolal erekciu. V takomto prípade hovoríme o vaskulárnej (cievnej) erektilnej dysfunkcii.

Na tento druh dysfunkcie výborne funguje inovatívna liečba pomocou terapie rázovými vlnami. Toto ošetrenie totižto stimuluje tvorbu nových ciev, vďaka čomu sa odstráni spomínaný problém s obmedzeným prítokom krvi.

Skrátená uzdička môže spôsobovať rôzne problémy

Keďže príčin erektilnej dysfunkcie je viac, spomenieme ešte jednu. Je ňou skrátená uzdička. Okrem nedostatočnej stimulácie môže mať za následok aj opačný problém a teda zvýšenú citlivosť, z ktorej pramení predčasná ejakulácia. Taktiež môže muž vplyvom skrátenej uzdičky pociťovať bolesť pri pohlavnom styku, či sa stretávať s častými zraneniami a krvácaním uzdičky.

Ako sa zbaviť tohto problému? V prvom rade je potrebná spoľahlivá diagnostika skrátenej uzdičky, ktorú určí urológ. Ak sa skrátená uzdička potvrdí, nasleduje operácia uzdičky. Pod vedením skúseného lekára ide o jednoduchý chirurgický zákrok, ktorý prináša výsledky takmer okamžite. Rozhodne tak v takomto prípade netreba otáľať, ak si chcete naplno užívať intímne chvíle s vašou partnerkou.

 

Zanechať prvý komentár