Hľadáte bývanie? Mesto občanom ponúka nájomné byty

Mesto Bytča ponúka záujemcom možnosť nájomného bývania v novom bytovom dome na ulici Broskyňovej č. súp. 1953 postavenom v lokalite Thurzove sady, v k.ú. Veľká Bytča (medzi ČOV Malá Bytča a ovocným sadom Bytča).  Pravidlá prideľovania nájomných bytov budú podliehať podmienkam Štátneho fondu rozvoja a bývania.

Najomne byty Bytca

V bytovom dome sa nachádza 44 nájomných bytov, z toho 12 jednoizbových bytov o výmere cca 50 m2 a 32 dvojizbových bytov o výmere od cca 50 m2 do cca 63 m2.

Mesačné nájomné uvedených bytov bude predstavovať sumu vo výške 3,95 €/m2 ( jednoizbový byt cca – 190 €/mesiac, dvojizbový byt – cca od 190 € do 260 €/ mesiac), plus úhrada energií s užívaním nájomného bytu.

Maximálny príjem žiadateľa upravuje zákon č. 443/2010 Z.z. o dotáciách na rozvoj bývania a o sociálnom bývaní.

Prejaviť záujem môžu občania podaním, resp. doručením žiadosti o nájomný byt v danej lokalite a to písomne do podateľne na Mestskom úrade v Bytči, Námestie SR č. 1/1, 014 01 Bytča, alebo elektronicky.

Bližšie informácie je možné poskytnúť osobne na Mestskom úrade v Bytči – Oddelenie organizačno – správne, školstva, kultúry a sociálnych vecí, č.t. 041/ 507 39 28, (p. Danišová) alebo na mailovej adrese : helena.danisova@bytca.sk.

Link, kde sú dostupné tlačivá – žiadosť o pridelenie bytu.

Najomne byty Bytca

ZDROJE
text: www.bytca.sk | foto: autor

1 komentár

  • V lete tam bude pekné horko, žiadna zeleň len sálajúce teplo z betónu a asfaltu bežná teplota takéhoto povrchu v naších podmienkach je v lete 60°C. Už teraz mi je ľúto nájomníkov.

Zanechajte svoj komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky