Mali ste si zohnať vstupenku!

Mali ste si zohnať vstupenku!Asi ako každý občan som sa potešila tomu, že sa niečo takého v našom meste deje, o to viac, keď sme sa s kamarátmi dočítali, že vstup je voľný. Keďže sme si uvedomovali kapacitu paláca, šli sme na toto podujatie o hodinu skôr aby sme si chytili miesto na sedenie.

Na naše veľké prekvapenie sme sa pri vstupe dozvedeli, že vstup má povolený iba osoba so vstupenkou (tieto vstupenky boli darované – predané alebo neviem akým iným spôsobom rozdané tzv. 100ke vyvolených ktorí mali vstup zaručení a ostatných cca 50 miest navyše si mohli ľudia odstáť do momentu kedy sa usadilo tých sto ľudí so vstupenkou).

Suma sumárum, ak ste sa chceli dostať na podujatie, ktoré bolo avízované so vstupom zadarmo, prišli ste pred sobášny palác kde vás nepustili ani do dolnej sály lebo pri príchode prvých ludi bez lístka sa dvere paláca zamkli a dnu pustili iba osoby s lístkom a ak vám nerupli nervy, po hodine čakania vás pustili dnu na miesta z ktorých ste videli maximálne temeno bubeníka.

Neviem kto je za tuto situáciu zodpovedný, no môže sa hanbiť. Na toto podujatie sa nešli pozrieť mladí pubertiaci ale dospelí ľudia, penzisti, … (jeden pán približne 70ročný prišiel pešo z Hliníka aby sa mohol pri dverách otočit na päte pri vete: „Mali ste si zohnať vstupenku!„).

Ale v poriadku, potom nech kompetentní čakajú rovnaký prístup pri ľubovolných voľbách.

Takýmto štýlom vám nepomôže ani „grátis hrebíček„.

Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky