Cesta lietajúceho draka

V sobotu 11.9.2021 Komunitné centrum Ruka v ruke v Bytči zorganizovalo už 4. ročník rodinnej akcie Cesta lietajúceho draka. Celá akcia sa niesla v duchu podpory rodín prevažne z Bytče a okolia, Považskej Bystrice a Žiliny. Hlavným cieľom Komunitného centra je žiť plnohodnotné vzťahy k sebe samému, v rodine, ale aj medzi sebou v komunite. Cesta lietajúceho draka je vždy spojená s hlavnou myšlienkou, vďaka ktorej je tento cieľ naplnený.

Komunitné centrum ďakuje všetkým navštevníkom, počas celého dňa zvládlo indiánsku skúšku dobra vyše 500 ľudí. Úlohou bolo trénovať všetky vlastnosti, ktoré pomáhajú byť dobrým človekom. A výsledok bol vidieť hneď na mieste. Videli sme trpezlivé mamy, ktoré čakali so svojimi deťmi na maľovanie na tvár, odvážnych oteckov, ktorí opekali hadov priamo nad ohňom a pomáhali deťom trafiť cieľ, pozorné babky a dedkov, ktoré vnúčatám niečo prečítali, podržali, či nakŕmili ich. A tiež usilovných priateľov a dobrovoľníkov, ktorí to celé zase raz pomohli pripraviť, zrealizovať a pobaliť, a venovali tak svoj čas iným. 

A v neposlednom rade nápomocných sponzorov, ktorí veľmi pomohli s nákladmi na akciu. Danfoss, Zmrzlina Kurtovič, Matka Zem Bytča, @Elektro Uni, MPStavebniny.sk, TMS Geo, @pekáreň Mira, Hračky Bytča Predajňa, Kvety Adonis @Restastaurant gallery, Libra-tex, RYANT Laserderma.

Komunitné centrum ĎAKUJE. Konať dobro a starať sa o iných má ZMYSEL.












Zanechať prvý komentár

Informácie o článku

Súvisiace príspevky